Gara Ruffa Vissen (Dr Fish)

De Garra Rufa vissen ‘doktersvisjes’

Een behandeling door Garra Rufa vissen is een echte wellness-trend, die in Nederland en het Verenigd Koninkrijk al enkele jaren zijn ingang heeft gevonden.

Oorspronkelijk zijn de Garra Rufa vissen afkomstig uit Turkije. Daar is hun helende werking voor psoriasis en eczeem reeds eeuwen gekend. Het gebruik werd later overgenomen door landen in het Verre Oosten, zoals Japan en Indonesië.

De Garra Rufa vissen knabbelen aan de harde en vereelde huid aan voeten en onderbenen, en nemen dode huidcellen weg. Zo brengen ze op een natuurlijke manier een cosmetische huidpeeling teweeg.

Mensen met eelt of kloven aan de voeten hebben dan ook veel baat bij deze behandeling. Het resultaat is een gave, zachte en gladde huid. De Garra Rufa vissen worden ook wel “knabbelvisjes” genoemd.

In het bijzonder hebben deze visjes bij patiënten met psoriasis en eczeem hun nut reeds uitvoerig bewezen. Ze worden daarom ook “doktersvisjes” genoemd. Ze verbeteren ook de bloedsomloop door een zachte massage.

Deze behandeling werkt ontspannend voor lichaam en geest. Naast het ontspannende effect heeft de behandeling ook een amusementsfactor. Hierdoor vermindert de stress en vermoeidheid.

VANAF OKTOBER 2014 BIJ BAYRAM FYSIOTHERAPIE BV. TE PRINSENBEEK

ZORG ERVOOR DAT U OP TIJD UW AFSPRAAK MAAKT VOOR DEZE UNIEKE ERVARING.

U KUNT MET 2 PERSONEN GELIJKERTIJD, WEL IN EEN APARTE AQUARIUM MET AFZONDERLIJK FILTER, POMP EN DOKTERVISSEN

Haverdijk 8, Prinsenbeek

Bel :076-5410073

Prijs:

€ 25
20 minuten
€ 75 4 strippen kaart, 1x gratis.

 

(ideaal voor mensen die vaker moeten vanwege een hun huidaandoenig)