Foto van Bayram Ciftci

Bayram Ciftci

Fysiotherapeut

Na een aantal fijne jaren samen onder een dak gewerkt te hebben met de huisartsenpraktijk Koch,Godschalk en Veldhuizen werd mijn ruimte daar al snel te klein.

Dientengevolge heb ik een nieuwe ruimte in de Kapelstraat 15 betrokken. Al snel kwamen we erachter dat ook hier te klein werd, dus zijn we vanaf 01 augustus 2010 gevestigd aan de Haverdijk 8 te Prinsenbeek.

In Rijen is mijn praktijk actief aan de Treeskinstraat 1. Mijn studie heb ik afgerond in 1996 aan de Hogeschool West-Brabant afdeling fysiotherapie te Breda.

Uiteraard worden nieuwe inzichten en technieken door mij op de voet gevolgd. Hierdoor blijft de praktijk up to date.

BAYRAM is eindverantwoordelijk voor alle activiteiten in de praktijk, zoals fysiotherapie, revalidatie en begeleid fitness.

BIG nummer: 79045901104

Zorgverzekeraars

Bayram Fysiotherapie heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Dit betekent dat u het aantal behandelingen fysiotherapie waarvoor u verzekerd bent, 100% vergoed krijgt. Wij declareren rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar zodat u zich optimaal op uw herstel kunt richten!

* Voor CZ Just verzekeringen kunnen wij helaas geen directe declaraties indienen bij uw zorgverzekeraar. In plaats daarvan ontvangt u een factuur, die u zelf bij uw zorgverzekeraar kunt indienen.

achmea logo
asr logo
cz logo
dsw logo
eno logo
eucare logo
menzis logo
onvz logo
vgz logo
zorgenzekerheid logo

Partners

Wij werken nadrukkelijk samen met onze partners om u op de beste manier van dienst te zijn. Onze partners zijn gevestigd in onze vestigingen.

Maak een afspraak

216 patiƫnten hebben ons de afgelopen 12 maanden beoordeelt met een...

Algemene beoordeling 9/10

De algemene beoordeling geeft het gemiddelde cijfer weer op de volgende vraag: Welk cijfer geeft u uw fysiotherapeut?

NPS score 77/100

Net Promoter Score is een managementtool die gebruikt kan worden om de klantloyaliteit te meten. Het is een alternatieve manier om klanttevredenheid te meten.

Contact 4.5/5

Dit domein bestaat uit vragen over het contact met de patiƫnten.

Behandelplan 4.5/5

Dit domein bestaat uit vragen over het behandelplan

Praktijk 4.5/5

Dit domein bestaat uit vragen over de praktijk