Foto van Bayram Ciftci

Bayram Ciftci

Fysiotherapeut

Na een aantal fijne jaren samen onder een dak gewerkt te hebben met de huisartsenpraktijk Koch,Godschalk en Veldhuizen werd mijn ruimte daar al snel te klein.

Dientengevolge heb ik een nieuwe ruimte in de Kapelstraat 15 betrokken. Al snel kwamen we erachter dat ook hier te klein werd, dus zijn we vanaf 01 augustus 2010 gevestigd aan de Haverdijk 8 te Prinsenbeek.

In Rijen is mijn praktijk actief aan de Treeskinstraat 1. Mijn studie heb ik afgerond in 1996 aan de Hogeschool West-Brabant afdeling fysiotherapie te Breda.

Uiteraard worden nieuwe inzichten en technieken door mij op de voet gevolgd. Hierdoor blijft de praktijk up to date.

BAYRAM is eindverantwoordelijk voor alle activiteiten in de praktijk, zoals fysiotherapie, revalidatie en begeleid fitness.

Maak een afspraak

194 patiënten hebben ons de afgelopen 12 maanden beoordeelt met een...

Algemene beoordeling 9/10

De algemene beoordeling geeft het gemiddelde cijfer weer op de volgende vraag: Welk cijfer geeft u uw fysiotherapeut?

NPS score 71/100

Net Promoter Score is een managementtool die gebruikt kan worden om de klantloyaliteit te meten. Het is een alternatieve manier om klanttevredenheid te meten.

Contact 5/5

Dit domein bestaat uit vragen over het contact met de patiënten.

Behandelplan 4.5/5

Dit domein bestaat uit vragen over het behandelplan

Praktijk 4.5/5

Dit domein bestaat uit vragen over de praktijk

COVID-19 update

Beste bezoekers,

Sinds vrijdag 1 mei kunnen we weer voorzichtig opschalen met het behandelen van patiënten in de praktijk, wel nog onder omstandigheden die anders zijn dan je gewend bent. Zo maken we in eerste instantie alleen afspraken op afstand, via de telefoon of een videoverbinding. Naar aanleiding van dat gesprek bepalen we de vervolgstappen.

Als jij, of iemand in jouw gezin, symptomen heeft van corona dan zullen we bijvoorbeeld beeldbellen of stellen we het even uit. Als het voor jouw zorg noodzakelijk is, en het ook veilig en verantwoord kan, plannen we wel een behandeling in de praktijk.

Belangrijk is dan dat we ons samen houden aan de hygiëneregels:

  • Geen handen schudden
  • Neem je eigen badhanddoek mee
  • Was je handen voor en na de afspraak
  • 1 persoon per fysiotherapeut
  • Hoest en nies in je elleboog
  • Houd 1,5 meter afstand van andere patiënten
  • Bij griep of andere luchtwegklachten kom je niet

Als het nodig is, maakt de fysiotherapeut gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Mogelijk vragen we jou ook om een mondkapje te dragen. In de praktijk houdt iedereen zo veel mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar.

Samen doen we er alles aan om verspreiding van het coronavirus te voorkomen: jouw fysiotherapeut vertelt je welke fysiotherapeutische zorg mogelijk is. We vertrouwen erop dat je begrip hebt voor de maatregelen.

Team Bayram Fysiotherapie