Foto van Bayram Ciftci

Bayram Ciftci

Fysiotherapeut

Na een aantal fijne jaren samen onder een dak gewerkt te hebben met de huisartsenpraktijk Koch,Godschalk en Veldhuizen werd mijn ruimte daar al snel te klein.

Dientengevolge heb ik een nieuwe ruimte in de Kapelstraat 15 betrokken. Al snel kwamen we erachter dat ook hier te klein werd, dus zijn we vanaf 01 augustus 2010 gevestigd aan de Haverdijk 8 te Prinsenbeek.

In Rijen is mijn praktijk actief aan de Treeskinstraat 1. Mijn studie heb ik afgerond in 1996 aan de Hogeschool West-Brabant afdeling fysiotherapie te Breda.

Uiteraard worden nieuwe inzichten en technieken door mij op de voet gevolgd. Hierdoor blijft de praktijk up to date.

BAYRAM is eindverantwoordelijk voor alle activiteiten in de praktijk, zoals fysiotherapie, revalidatie en begeleid fitness.

BIG nummer: 79045901104

Maak een afspraak

270 patiënten hebben ons de afgelopen 12 maanden beoordeelt met een...

Algemene beoordeling 9/10

De algemene beoordeling geeft het gemiddelde cijfer weer op de volgende vraag: Welk cijfer geeft u uw fysiotherapeut?

NPS score 86/100

Net Promoter Score is een managementtool die gebruikt kan worden om de klantloyaliteit te meten. Het is een alternatieve manier om klanttevredenheid te meten.

Contact 4.5/5

Dit domein bestaat uit vragen over het contact met de patiënten.

Behandelplan 4.5/5

Dit domein bestaat uit vragen over het behandelplan

Praktijk 4.5/5

Dit domein bestaat uit vragen over de praktijk

COVID-19 update (september 2021)

Beste bezoekers,

We hanteren de richtlijnen die in overleg met de overheid zijn opgesteld en goedgekeurd. Het is in onze vestigingen verplicht om in de behandelruimte (face to face) én wachtkamer een mondkapje te dragen.

In de oefenzaal is deze niet nodig indien er 1,5 meter afstand wordt gehouden. Geen mondkapje bij? Dan kunt u deze bij uw behandelaar voor 0,50 eurocent aanschaffen.

Zo kan de behandeling in de praktijk, voor jou en ons, verantwoord en veilig plaats vinden. Meeste activiteiten zijn alleen op afspraak toegankelijk.

Voor afspraken kun je ons bellen: Rijen 0161-222929 en Prinsenbeek 076-5410073 of je kunt een afspraak maken via het afspraakformulier op onze website.

Team Bayram Fysiotherapie