Fysiotherapeute Eva

Eva van de Kamp

Fysiotherapeute

Hallo! Mijn naam is Eva. Ik ben geboren in 1998 en ik ben opgegroeid in het Westland. Ik woon nu sinds 2020 in Brabant vanwege mijn werk en omdat ik behoefte had aan een andere omgeving.

Ik ben in 2016 aan de opleiding fysiotherapie begonnen in Rotterdam. Ik heb deze in augustus 2020 afgerond. Tijdens mijn opleiding heb ik de minor ‘cervicocephale en orofaciale pijn klachten en fysiotherapie’ gevolgd. Dit betekent dat ik net iets meer weet over pijn klachten met betrekking tot het hoofd, hierbij kunt u denken aan duizeligheid, hoofdpijn of pijn in de kaak.

Ik ben na het afronden van de opleiding gelijk aan het werk gegaan in Oisterwijk. Hier werk ik nog steeds met plezier 2 dagen in de week. Ik heb er zin in om nu ook bij Bayram Fysiotherapie te komen werken!

Specialisaties
  • Fysiotherapeute

Maak een afspraak

270 patiënten hebben ons de afgelopen 12 maanden beoordeelt met een...

Algemene beoordeling 9/10

De algemene beoordeling geeft het gemiddelde cijfer weer op de volgende vraag: Welk cijfer geeft u uw fysiotherapeut?

NPS score 86/100

Net Promoter Score is een managementtool die gebruikt kan worden om de klantloyaliteit te meten. Het is een alternatieve manier om klanttevredenheid te meten.

Contact 4.5/5

Dit domein bestaat uit vragen over het contact met de patiënten.

Behandelplan 4.5/5

Dit domein bestaat uit vragen over het behandelplan

Praktijk 4.5/5

Dit domein bestaat uit vragen over de praktijk

COVID-19 update (september 2021)

Beste bezoekers,

We hanteren de richtlijnen die in overleg met de overheid zijn opgesteld en goedgekeurd. Het is in onze vestigingen verplicht om in de behandelruimte (face to face) én wachtkamer een mondkapje te dragen.

In de oefenzaal is deze niet nodig indien er 1,5 meter afstand wordt gehouden. Geen mondkapje bij? Dan kunt u deze bij uw behandelaar voor 0,50 eurocent aanschaffen.

Zo kan de behandeling in de praktijk, voor jou en ons, verantwoord en veilig plaats vinden. Meeste activiteiten zijn alleen op afspraak toegankelijk.

Voor afspraken kun je ons bellen: Rijen 0161-222929 en Prinsenbeek 076-5410073 of je kunt een afspraak maken via het afspraakformulier op onze website.

Team Bayram Fysiotherapie