Foto van Sabrina van Loon

Sabrina van Loon

Fysiotherapeute

Mijn naam is Sabrina van Loon, ik ben geboren en getogen in Breda.
Ik ben in 2014 afgestudeerd als fysiotherapeut en vanaf mei 2015 werkzaam bij Bayram Fysiotherapie.

Begin 2015 heb ik een cursus dry needling gevolgd. Dry needling is een techniek waarbij je met een zeer dunne naald triggerpoints aanprikken.

Een triggerpoint is een plaatselijke verharde en pijnlijke plek in een spier, die de oorzaak kan zijn van diverse pijnklachten. Door deze techniek ontspant de spier snel en langdurig.

Verder heb ik vele cursussen gevolgd voor de schouder en orthopedie. Maar alle klachten zijn weer een nieuwe uitdaging. Vind de diversiteit in de eerstelijns praktijk erg leuk. Geen werkdag is hetzelfde!

In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met het gezin/vrienden en familie. En ben ik wekelijks te vinden in de sportschool voor de circuit training.

BIG nummer: 19918496404

Specialisaties

Maak een afspraak

280 patiënten hebben ons de afgelopen 12 maanden beoordeelt met een...

Algemene beoordeling 9/10

De algemene beoordeling geeft het gemiddelde cijfer weer op de volgende vraag: Welk cijfer geeft u uw fysiotherapeut?

NPS score 87/100

Net Promoter Score is een managementtool die gebruikt kan worden om de klantloyaliteit te meten. Het is een alternatieve manier om klanttevredenheid te meten.

Contact 4.5/5

Dit domein bestaat uit vragen over het contact met de patiënten.

Behandelplan 4.5/5

Dit domein bestaat uit vragen over het behandelplan

Praktijk 4.5/5

Dit domein bestaat uit vragen over de praktijk

COVID-19 update (juli 2021)

Beste bezoekers,

We hanteren de richtlijnen die in overleg met de overheid zijn opgesteld en goedgekeurd. Het is in onze vestigingen verplicht om in de behandelruimte (face to face) én wachtkamer een mondkapje te dragen.

In de oefenzaal is deze niet nodig indien er 1,5 meter afstand wordt gehouden. Geen mondkapje bij? Dan kunt u deze bij uw behandelaar voor 0,50 eurocent aanschaffen.

Zo kan de behandeling in de praktijk, voor jou en ons, verantwoord en veilig plaats vinden. Meeste activiteiten zijn alleen op afspraak toegankelijk.

Voor afspraken kun je ons bellen: Rijen 0161-222929 en Prinsenbeek 076-5410073 of je kunt een afspraak maken via het afspraakformulier op onze website.

Team Bayram Fysiotherapie