Foto van Sabrina van Loon

Sabrina van Loon

Fysiotherapeute

Mijn naam is Sabrina van Loon, ik ben geboren en getogen in Breda.
Ik ben in 2014 afgestudeerd als fysiotherapeut en vanaf mei 2015 werkzaam bij Bayram Fysiotherapie.

Begin 2015 heb ik een cursus dry needling gevolgd. Dry needling is een techniek waarbij je met een zeer dunne naald triggerpoints aanprikken.

Een triggerpoint is een plaatselijke verharde en pijnlijke plek in een spier, die de oorzaak kan zijn van diverse pijnklachten. Door deze techniek ontspant de spier snel en langdurig.

Verder heb ik vele cursussen gevolgd voor de schouder en orthopedie. Maar alle klachten zijn weer een nieuwe uitdaging. Vind de diversiteit in de eerstelijns praktijk erg leuk. Geen werkdag is hetzelfde!

In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met het gezin/vrienden en familie. En ben ik wekelijks te vinden in de sportschool voor de circuit training.

Specialisaties

Maak een afspraak

194 patiënten hebben ons de afgelopen 12 maanden beoordeelt met een...

Algemene beoordeling 9/10

De algemene beoordeling geeft het gemiddelde cijfer weer op de volgende vraag: Welk cijfer geeft u uw fysiotherapeut?

NPS score 71/100

Net Promoter Score is een managementtool die gebruikt kan worden om de klantloyaliteit te meten. Het is een alternatieve manier om klanttevredenheid te meten.

Contact 5/5

Dit domein bestaat uit vragen over het contact met de patiënten.

Behandelplan 4.5/5

Dit domein bestaat uit vragen over het behandelplan

Praktijk 4.5/5

Dit domein bestaat uit vragen over de praktijk

COVID-19 update

Beste bezoekers,

Sinds vrijdag 1 mei kunnen we weer voorzichtig opschalen met het behandelen van patiënten in de praktijk, wel nog onder omstandigheden die anders zijn dan je gewend bent. Zo maken we in eerste instantie alleen afspraken op afstand, via de telefoon of een videoverbinding. Naar aanleiding van dat gesprek bepalen we de vervolgstappen.

Als jij, of iemand in jouw gezin, symptomen heeft van corona dan zullen we bijvoorbeeld beeldbellen of stellen we het even uit. Als het voor jouw zorg noodzakelijk is, en het ook veilig en verantwoord kan, plannen we wel een behandeling in de praktijk.

Belangrijk is dan dat we ons samen houden aan de hygiëneregels:

  • Geen handen schudden
  • Neem je eigen badhanddoek mee
  • Was je handen voor en na de afspraak
  • 1 persoon per fysiotherapeut
  • Hoest en nies in je elleboog
  • Houd 1,5 meter afstand van andere patiënten
  • Bij griep of andere luchtwegklachten kom je niet

Als het nodig is, maakt de fysiotherapeut gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Mogelijk vragen we jou ook om een mondkapje te dragen. In de praktijk houdt iedereen zo veel mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar.

Samen doen we er alles aan om verspreiding van het coronavirus te voorkomen: jouw fysiotherapeut vertelt je welke fysiotherapeutische zorg mogelijk is. We vertrouwen erop dat je begrip hebt voor de maatregelen.

Team Bayram Fysiotherapie