Oedeemtherapie

Bayram Fysiotherapie is uw gespecialiseerde partner voor oedeemtherapie in Rijen en Prinsenbeek. Wij begrijpen dat oedeem, de abnormale ophoping van vocht in het lichaamsweefsel, een impact kan hebben op uw dagelijkse leven. Ons ervaren team van fysiotherapeuten staat klaar om u te helpen de controle over uw lichaam terug te krijgen en uw kwaliteit van leven te verbeteren.

Onze deskundige fysiotherapeuten zijn speciaal opgeleid in oedeemtherapie en hebben ruime ervaring in het behandelen van diverse vormen van oedeem, waaronder lymfoedeem en veneus oedeem. We maken gebruik van geavanceerde behandeltechnieken en therapieën om uw symptomen effectief te verminderen en uw algehele welzijn te bevorderen.

Bij Bayram Fysiotherapie geloven we in een persoonlijke en op maat gemaakte benadering van oedeemtherapie. Onze behandelingen worden aangepast aan uw specifieke behoeften en omvatten onder andere manuele lymfedrainage, compressietherapie, oefentherapie en lymfetaping. We streven naar het bevorderen van vochtafvoer, het verminderen van zwelling en het verbeteren van de circulatie, om zo het herstel van uw lichaam te ondersteunen.

Onze praktijken in Rijen en Prinsenbeek zijn uitgerust met geavanceerde faciliteiten en apparatuur, waardoor we u de best mogelijke zorg kunnen bieden. We streven naar een professionele en rustige omgeving, waarin u zich comfortabel voelt tijdens uw therapie.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met Bayram Fysiotherapie voor een afspraak. Ons professionele team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden op uw weg naar herstel. Samen werken we aan het verminderen van uw oedeemklachten en het herwinnen van uw welzijn.

Zorgverzekeraars

Bayram Fysiotherapie heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Dit betekent dat u het aantal behandelingen fysiotherapie waarvoor u verzekerd bent, 100% vergoed krijgt. Wij declareren rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar zodat u zich optimaal op uw herstel kunt richten!

* Voor CZ Just verzekeringen kunnen wij helaas geen directe declaraties indienen bij uw zorgverzekeraar. In plaats daarvan ontvangt u een factuur, die u zelf bij uw zorgverzekeraar kunt indienen.

achmea logo
asr logo
cz logo
dsw logo
eno logo
eucare logo
menzis logo
onvz logo
vgz logo
zorgenzekerheid logo

Partners

Wij werken nadrukkelijk samen met onze partners om u op de beste manier van dienst te zijn. Onze partners zijn gevestigd in onze vestigingen.

Maak een afspraak

216 patiƫnten hebben ons de afgelopen 12 maanden beoordeelt met een...

Algemene beoordeling 9/10

De algemene beoordeling geeft het gemiddelde cijfer weer op de volgende vraag: Welk cijfer geeft u uw fysiotherapeut?

NPS score 77/100

Net Promoter Score is een managementtool die gebruikt kan worden om de klantloyaliteit te meten. Het is een alternatieve manier om klanttevredenheid te meten.

Contact 4.5/5

Dit domein bestaat uit vragen over het contact met de patiƫnten.

Behandelplan 4.5/5

Dit domein bestaat uit vragen over het behandelplan

Praktijk 4.5/5

Dit domein bestaat uit vragen over de praktijk