Fysiotherapie in Prinsenbeek

Ons gezondheidscentrum in Prinsenbeek staat iedere dag klaar om uw klachten in combinatie met onze kennis en expertise te verhelpen.

Bij Bayram Fysiotherapie in Prinsenbeek staan we bekend om onze hoogwaardige fysiotherapeutische zorg. Ons team van gekwalificeerde fysiotherapeuten heeft jarenlange ervaring en is gespecialiseerd in het behandelen van een breed scala van aandoeningen. Van rug- en nekklachten tot sportblessures, wij zijn toegewijd om onze patiënten te helpen hun pijn te verminderen en hun mobiliteit te verbeteren.

Aandoeningen

Onze fysiotherapeuten in Prinsenbeek zijn experts in het behandelen van aandoeningen van het bewegingsapparaat, zoals rugpijn, nekpijn, schouderpijn, kniepijn en enkelpijn. Wij behandelen ook sportblessures en helpen patiënten bij het herstel van hun mobiliteit na een operatie of ongeluk. Wij werken met een individuele benadering en passen een breed scala aan behandeltechnieken toe, zoals manuele therapie, oefentherapie en oefenprogramma's op maat.

Speciale programma's

Bij Bayram Fysiotherapie in Prinsenbeek bieden we ook speciale programma's zoals: sportfysiotherapie, geriatrische fysiotherapie, oedeemtherapie, dry needling en shockwave. Hierdoor kunnen we patiënten nog specifieker behandelen en hun herstel zo efficiënt mogelijk laten verlopen.

Persoonlijke benadering

Ons team staat bekend om onze persoonlijke benadering en onze toewijding aan het helpen van patiënten hun pijn te verminderen en hun mobiliteit te verbeteren. Wij werken samen met onze patiënten om een behandelplan op maat te maken, dat rekening houdt met de unieke omstandigheden en behoeften van elke patiënt.

Afspraak maken

Als u op zoek bent naar professionele hulp bij het behandelen van uw pijn en bewegingsproblemen, overweeg dan om een afspraak te maken bij Bayram Fysiotherapie in Prinsenbeek. Ons doel is om u snel op weg te helpen naar herstel en een betere kwaliteit van leven. Neem contact met ons op om vandaag nog een afspraak te maken. Wij zijn er klaar voor om u te helpen bij het verminderen van uw pijn en het verbeteren van uw mobiliteit.
Foto van Receptie Prinsenbek
Foto van Fitness Prinsenbeek
Foto van Fitness 2

Specialisaties in Prinsenbeek

Parkeergelegenheid

U kunt parkeren voor onze vestiging in Prinsenbeek.

Openingstijden Prinsenbeek
  • Maandag 08:30 - 20:30
  • Dinsdag 08:30 - 20:30
  • Woensdag 08:30 - 20:30
  • Donderdag 08:30 - 20:30
  • Vrijdag 08:30 - 17:30
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten
Adresgegevens
  • Haverdijk 8
  • 4841 AR
  • Prinsenbeek

Zorgverzekeraars

Bayram Fysiotherapie heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Dit betekent dat u het aantal behandelingen fysiotherapie waarvoor u verzekerd bent, 100% vergoed krijgt. Wij declareren rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar zodat u zich optimaal op uw herstel kunt richten!

* Voor CZ Just verzekeringen kunnen wij helaas geen directe declaraties indienen bij uw zorgverzekeraar. In plaats daarvan ontvangt u een factuur, die u zelf bij uw zorgverzekeraar kunt indienen.

achmea logo
asr logo
cz logo
dsw logo
eno logo
eucare logo
menzis logo
onvz logo
vgz logo
zorgenzekerheid logo

Partners

Wij werken nadrukkelijk samen met onze partners om u op de beste manier van dienst te zijn. Onze partners zijn gevestigd in onze vestigingen.

Maak een afspraak

216 patiƫnten hebben ons de afgelopen 12 maanden beoordeelt met een...

Algemene beoordeling 9/10

De algemene beoordeling geeft het gemiddelde cijfer weer op de volgende vraag: Welk cijfer geeft u uw fysiotherapeut?

NPS score 77/100

Net Promoter Score is een managementtool die gebruikt kan worden om de klantloyaliteit te meten. Het is een alternatieve manier om klanttevredenheid te meten.

Contact 4.5/5

Dit domein bestaat uit vragen over het contact met de patiƫnten.

Behandelplan 4.5/5

Dit domein bestaat uit vragen over het behandelplan

Praktijk 4.5/5

Dit domein bestaat uit vragen over de praktijk